Maxim’s beauty in het nieuws

Voor het 25 jarig bestaan van Maxim’s Beauty kwam het laatste nieuws langs voor een interview.

Artikel

Op haar 23ste opende Nancy haar schoonheidssalon en winkel Maxim’s in de De Robianostraat in Borsbeek. Dankzij de steun en het vertrouwen van haar ouders kon ze de stap zetten en haar droom verwezenlijken. Als kind droomde ze van een carrière als model. “Zoals de meeste meisjes wilde ik altijd in de spotlights staan”, lacht ze. De fascinatie voor make-up en alles wat erbij komt kijken groeide dankzij haar professionele danscarrière bij de toenmalige muziekgroep Business. Ze stond op podia in heel Europa en met passages op het populaire ‘Tien om te zien’ veroverden ze ook de Vlaamse harten.

“Uiteindelijk kwam er een einde aan die danscarrière toen de groep werd stopgezet en niet veel later startte ik met Maxim’s”, vertelt Nancy. “Eigenlijk wilde ik heel graag in de showbusiness blijven en achter de schermen maquilleren maar ik was daar toen een beetje te timide voor. Dus begon ik mijn eigen zaak. Op 28 oktober 1995 was mijn zaak een feit.”

Nu, 25 jaar later, kijkt Nancy vol trots terug op deze periode. “Een goede verzorging is de droom van elke vrouw en wij bieden alles wat een vrouw nodig heeft. Geweldig toch? Naast allerhande verzorgingen bieden wij ook accessoires aan als oorbellen, handtassen, kettingetjes, en ga zo maar verder. Ik hou enorm van afwisseling en met de winkel naast het schoonheidssalon kan ik me volledig uitleven”, lacht Nancy.