Van Hostess naar Maxim’s Beauty

Zoals de meeste meisjes wilde ik altijd in de spotlights staan als model. Ik ben toen vooral als hostess aan het werk gegaan en heb heel wat mensen leren kennen. Zo kwam ik op een dag terecht op een auditie waar ze danseressen zochten voor een nieuwe dansgroep.

Dat is hoe ik terecht gekomen in de wereld van televisie, videoclipopnames, dansen in het binnen- en buitenland. Met al deze opdrachten kwam ik in contact met visagisten die ons telkens weer mooi maquilleerden, zo is het allemaal begonnen voor mij.

Het steeds opnieuw gemaquilleerd worden, je huid goed verzorgen is voor elke vrouw een droom. Zeker voor mij…

Van een droom tot een eigen schoonheidssalon in Borsbeek

En omdat schoonheid en alles eromheen me bleef fascineren, heb ik de grote sprong gewaagd en ben ik als jonge twintiger op 28/10/1995 mijn eigen schoonheidssalon met parfumerie gestart.

Altijd up to-date met onze schoonheidsbehandelingen

Door me steeds weer bij te scholen in zowel binnen- als buitenland blijf ik op de hoogte van de laatste nieuwe dingen. Zo verzorg ik jou keer op keer met plezier.

Daar ik van afwisseling in mijn job hou, verkoop ik in mijn winkel de bijbehorende verzorgingsproducten die jouw huid nodig heeft. Verdere uitbreiding naar verkoop van accessoires is een must om de klant het totaal plaatje aan te bieden.

Bedankt! ♥

Met een speciale dank aan mijn ouders om dit hele project te kunnen realiseren. Zij geloofden in mij en steunden me, tot op de dag van vandaag doen zij dit nog steeds. Mijn partner wil ik hier ook heel erg bedanken voor de steun en het luisterend oor.