Gelaatsverzorgingen

Mini gelaatsverzorging (30min)
€45
Inclusief oogverzorging €60

Ideaal voor jongeren die willen kennismaken met onze gelaatsverzorgingen. Hier bepalen wij het huidtype, welke soort verzorging die het beste bij je past. We starten met een oppervlakkige reiniging, scrub en sluiten af met een aangepast masker.

Oligozen Kalmerende Verzorging (50min)
€70
Inclusief oogverzorging €85

Versterkt de bloedvaten en vermindert roodheden. Voor de gevoelige en vlug geirriteerde huiden.

Hydra mineralen verzorging
€82
Inclusief oogverzorging €92

Ideaal als vochtinbrengende verzorging. Mooi resultaat als kuur gedurende 3 weken, 1x/week. De huid wordt helder en stevig. Mag voor alle huidtypes. Verzorging op basis van magnesium, kalium, mineralen die zich in het zeewater bevinden.

Cellular renewal verzorging
€88
Inclusief oogverzorging €98

Deze verzorging is ideaal als voorbereiding voor een anti-aging kuur, op het eind van de winter of op het eind van de zomer. Minder irriterend dan fruitzuren biedt deze verzorging dezelfde mogelijkheden: anti-aging, exfoliëren, hydrateren, regeneren en keratolisch effect. Een celvernieuwende verzorging. Pigmentvlekken vervagen en de huid ziet er frisser uit.

maak een afspraak
Oxygen & Radiance verzorging
€82
Inclusief oogverzorging €97

Deze behandeling, vooral geconcentreerd in mineralen, sporenelementen en vitamines, stimuleert de afweermechanismen van gestresste en verstikte huidjes en beschermt tegen externe agressies. De opperhuid wordt gladgemaakt. Geeft extra zuurstof aan de huid.

Extreme Purité (Algopur) verzorging
€92

Reinigen en reguleren van de vette en gecombineerde huid. Hierbij gebruiken wij de vapozone om de huid makkelijker te kunnen zuiveren.

Acnichoc verzorging
€86

Een zuiverende verzorging tegen onvolkomenheden. De huid is zichtbaar helderder en de huid krijgt zijn frisheid terug. Ideaal voor de vette huid met of zonder acné.

maak een afspraak
Absolute Youth Verzorging
€89

Een geheel intensieve antiverouderingsoplossing om rimpels en slappe huid te bestrijden. De opvullende en vergladdende actie vermindert zichtbaar de tekenen van veroudering. Met behulp van een aangepaste massage krijgt men terug een ontspannen uitstraling en worden rimpels opgevuld. Kan als kuur van 6 verzorgingen, 1x/week.

Collageen Boost
€88

Power fruit peeling + collageenvlies

Firm en Lift verzorging
€95

Deze unieke verzorging met warm-koud effect waarvan het masker op natuurlijke wijze verandert van kleur maakt de gelaatscontouren strakker en gaat verslapping van de huid tegen.
Kan in kuurvorm gedurende 6 weken, 1 keer per week.

Youth Perfection verzorging
€120
(anti-age en huidverbeterend)

Deze allesomvattende behandeling is ideaal voor alle huiden die op zoek zijn naar stevigheid en helpt jou huid te herstellen. Een anti-rimpel en verstevigende behandeling die het gezicht opnieuw vorm geeft. Ideale verzorging bij een slechte huidconditie, bv. rokershuidjes, na ziekte, zonbeschadigde huid, sterke liftende verzorging. Bij deze verzorging worden de ogen en de hals eveneens behandeld. Inclusief oogverzorging. 

maak een afspraak