Gelaatsverzorgingen

Kalmerende Verzorging voor huidjes met couperose en teleangiëctasieën (50min)
€80
Inclusief oogverzorging €95

Last van een gevoelige en vlug geïrriteerde huid? Met deze behandeling versterken we jouw bloedvaten en verminderen we roodheden.

De dermatologische producten van Biodroga MD zijn speciaal ontwikkeld voor de huid die vatbaar is voor teleangiëctasieën en couperose. Bij regelmatig gebruik helpen ze de roodheid aanzienlijk te verminderen, de haarvaten en vaatwanden in de huid te versterken en bescherming en weerstand te bieden.

Hydra mineralen verzorging
€85
Inclusief oogverzorging €95

Door een verzorging op basis van magnesium, kalium en mineralen die zich in het zeewater bevinden is dit de ideale vocht inbrengende verzorging! Je huid is helderder en steviger na slechts 3 behandelingen. Alle huidtypes zijn welkom voor deze behandeling.

Cellular renewal verzorging
€89
Inclusief oogverzorging €99

Deze verzorging is de ideale voorbereiding voor aan anti-aging kuur op het einde van de winter of in het begin van de zomer. De celvernieuwende verzorging heeft veel voordelen: anti-aging, exfloriëren, hydrateren, regeneren en keratolisch effect maar veel minder irriterend dan fruitzuren. Jouw pigmentvlekken zullen vervagen en de huid ziet er frisser uit!

maak een afspraak
Oxygen & Radiance verzorging
€85
Inclusief oogverzorging €95

De perfecte behandeling voor een gestresste en verstikte huid door de huid extra zuurstof te geven. Door mineralen, sporenelementen en vitamines stimuleert deze behandeling de afweermechanismen van de huid en beschermt ze tegen externe agressies. De opperhuid wordt hierdoor ook nog eens mooi gladgemaakt.

Extreme Purité (Algopur) verzorging
€94

Deze behandeling is perfect voor het reinigen en reguleren van de vette en gecombineerde huid. De vapozone wordt gebruikt om de huid makkelijker te zuiveren.

maak een afspraak
Youth perfection Verzorging
€125
“(anti-age en huidverbeterend)”

De ideale behandeling voor huiden die op zoek zijn naar stevigheid en herstelling. Een anti-rimpel en verstevigende behandeling die jouw gezicht opnieuw vorm geeft. De ogen en hals worden eveneens behandeld bij deze verzorging.

Firm en Lift verzorging
€98

Deze unieke verzorging met warm-koud effect waarvan het masker op natuurlijke wijze verandert van kleur maakt de gelaatscontouren strakker en gaat verslapping van de huid tegen.
Ideaal in kuurvorm gedurende 6 weken, 1 keer per week.

maak een afspraak