Gelaatsverzorgingen

Mini gelaatsverzorging (30min)
€40
Inclusief oogverzorging €55
Basis gelaatsverzorging (50min)
€68
Inclusief oogverzorging €83
Infinité Gentleness verzorging
€77
Inclusief oogverzorging €92

Sterk geconcentreerd in mineralen, sporenelementen en vitamines, deze verzorging verhoogt de afweermechanismen van alle gestresste en verstikte huiden en beschermt ze tegen externe agressies. 

absolute Hydration verzorging
€81
Inclusief oogverzorging €96

De huid herwint zachtheid en uitstraling. De gevoelens van strakheid verdwijnen, de teint wordt verlicht, de huid herwint haar hydratatie.

maak een afspraak
Oxygen & Radiance verzorging
€82
Inclusief oogverzorging €97

Deze behandeling, vooral geconcentreerd in mineralen, sporenelementen en vitamines, stimuleert de afweermechanismen van gestresste en verstikte huidjes en beschermt tegen externe agressies. De opperhuid wordt gladgemaakt.

Extreme Purité (Algopur) verzorging
€92

Reinigen en reguleren van de vette en gecombineerde huid.

Acnichoc verzorging
€86

Een zuiverende verzorging tegen onvolkomenheden. De huid is zichtbaar helderder en de huid krijgt zijn frisheid terug. Ideaal voor de vette huid met of zonder acné.

maak een afspraak
Lift Absolu verzorging
€89

Een geheel nieuwe en intensieve antiverouderingsoplossing om rimpels en slappe huid te bestrijden. De vullende en gladmakende werking vermindert zichtbaar de tekenen van veroudering. Met behulp van aangepaste herstructureringsmassage krijgt men terug een ontspannen uitstraling. 

Collageen Boost
€88

Power fruit peeling + collageenvlies

Firm en Lift verzorging
€95

Deze unieke verzorging met warm-koud effect waarvan het masker op natuurlijke wijze verandert van kleur maakt de gelaatscontouren strakker en gaat verslapping van de huid tegen.
Kan in kuurvorm gedurende 6 weken, 1 keer per week.

Youth Perfection verzorging
€120
(anti-age en huidverbeterend)

Deze allesomvattende behandeling is ideaal voor alle huiden die op zoek zijn naar stevigheid en helpt jou huid te herstellen. Een anti-rimpel en verstevigende behandeling die het gezicht opnieuw vorm geeft. Ideale verzorging bij een slechte huidconditie, bv. rokershuidjes, na ziekte, zonbeschadigde huid, sterke liftende verzorging. Bij deze verzorging worden de ogen en de hals eveneens behandeld.

maak een afspraak