Gelaatsverzorgingen

Mini gelaatsverzorging (30min)
€45
Inclusief oogverzorging €60

De perfecte kennismaking met gelaatsverzorgingen voor jongeren! Bij deze behandeling bepalen wij jouw huidtype en kijken we welke gelaatsverzorging het beste bij jou past. Daarna starten we met een oppervlakkige reiniging, scrub en sluiten we af met een op maat gemaakt masker voor jouw huidstype. Enkel voor tieners van 12 tot 18 jaar.

Kalmerende Verzorging voor huidjes met couperose en teleangiëctasieën (50min)
€80
Inclusief oogverzorging €95

Last van een gevoelige en vlug geïrriteerde huid? Met deze behandeling versterken we jouw bloedvaten en verminderen we roodheden.

De dermatologische producten van Biodroga MD zijn speciaal ontwikkeld voor de huid die vatbaar is voor teleangiëctasieën en couperose. Bij regelmatig gebruik helpen ze de roodheid aanzienlijk te verminderen, de haarvaten en vaatwanden in de huid te versterken en bescherming en weerstand te bieden.

Hydra mineralen verzorging
€85
Inclusief oogverzorging €95

Door een verzorging op basis van magnesium, kalium en mineralen die zich in het zeewater bevinden is dit de ideale vocht inbrengende verzorging! Je huid is helderder en steviger na slechts 3 behandelingen. Alle huidtypes zijn welkom voor deze behandeling.

Cellular renewal verzorging
€89
Inclusief oogverzorging €99

Deze verzorging is de ideale voorbereiding voor aan anti-aging kuur op het einde van de winter of in het begin van de zomer. De celvernieuwende verzorging heeft veel voordelen: anti-aging, exfloriëren, hydrateren, regeneren en keratolisch effect maar veel minder irriterend dan fruitzuren. Jouw pigmentvlekken zullen vervagen en de huid ziet er frisser uit!

maak een afspraak
Oxygen & Radiance verzorging
€85
Inclusief oogverzorging €95

De perfecte behandeling voor een gestresste en verstikte huid door de huid extra zuurstof te geven. Door mineralen, sporenelementen en vitamines stimuleert deze behandeling de afweermechanismen van de huid en beschermt ze tegen externe agressies. De opperhuid wordt hierdoor ook nog eens mooi gladgemaakt.

Extreme Purité (Algopur) verzorging
€94

Deze behandeling is perfect voor het reinigen en reguleren van de vette en gecombineerde huid. De vapozone wordt gebruikt om de huid makkelijker te zuiveren.

Acnichoc verzorging
€86

Dankzij deze zuiverende verzorging tegen onvolkomenheden  is jouw huid zichtbaar helderder en krijgt zijn frisheid terug. Ideaal als je last hebt van een vette huid met of zonder acné.

maak een afspraak
Absolute Youth Verzorging
€92

Een volledige intensieve anti-verouderingsoplossing om de rimpels en slappe huid te bestrijden! De opvullende en vergladdende actie vermindert zichtbaar de tekenen van veroudering met behulp van een aangepaste massage. Perfect als kuur van 6 verzorgingen, 1x/week.

Collageen Boost
€88

Power fruit peeling + collageenvlies

Firm en Lift verzorging
€98

Deze unieke verzorging met warm-koud effect waarvan het masker op natuurlijke wijze verandert van kleur maakt de gelaatscontouren strakker en gaat verslapping van de huid tegen.
Ideaal in kuurvorm gedurende 6 weken, 1 keer per week.

Youth Perfection verzorging
€125
(anti-age en huidverbeterend)

De ideale behandeling voor huiden die op zoek zijn naar stevigheid en herstelling. Een anti-rimpel en verstevigende behandeling die jouw gezicht opnieuw vorm geeft. De ogen en hals worden eveneens behandeld bij deze verzorging.

maak een afspraak