PERMANENTE MAKE-UP

Oogcontour + wenkbrauwen
€ 570
Oogcontour + lipcontour
€ 635
Wenkbrauwen + lipcontour
€ 640
Wenkbrauwen + oogcontour + lipcontour
€ 880
boek een afspraak

Gratis nabehandeling indien nodig inbegrepen binnen de 6 maanden.

wenkbrauwen
€ 335
Oogcontour
€ 322
Eye-liner
€ 198
Kajal
€ 186
Tache de beauté
€ 87
Lipcontour
€ 397

Wat is permanente make-up?

De techniek van permanente make-up accentueert of corrigeert je ogen, lippen of wenkbrauwen.

Bij Maxim’s werken we met een fijne naald die supersnel trilt over de te behandelen huidstreek en de natuurlijke pigmentenvloeistof blijvend in uw huid “prikt”. Dat is de basis van permanente make-up.

boek een afspraak

Hoe wordt permanente make-up aangebracht?

In de opperhuid – het bovenste laagje van onze huid – worden natuurlijke pigmenten aangebracht op een bijna pijnloze manier door middel van fijne naaldjes.  De pigmenten bestaan uit plantenextracten en mineralen en werden vooraf getest op mogelijke allergische reacties.

Om een optimaal resultaat te bekomen, kies je zelf met de hulp van onze Beautyconsult de ideale kleurpigmenten.  Deze keuze hangt af van je natuurlijke huids- en haarkleur.  Het resultaat van de behandeling is onmiddellijk zichtbaar en geeft jouw perfecte look dan ook meteen weer.  

Permanente make-up van de ogen.

Onze Beautyconsult is bedreven in alle technieken van de permanente make-up voor de ogen.  Je kan kiezen tussen smalle eye-liners, brede eye-liners of smokey eyes.  Ook oogcontouren kunnen blijvend worden aangebracht.

De contouren van de ogen worden geaccentueerd zodanig dat het lijkt dat uw ogen minder diep in de oogkassen liggen.  Dat accent geeft een heel duidelijk en dynamisch effect.  Want als dat enkel aan de onderkant gebeurt, wordt het oog verkleind en de rimpels in het gelaat benadrukt.
Bovendien kan de wimperlijn opnieuw ingekleurd worden wat voor een liftend effect zorgt.

boek een afspraak

Permanente make-up wenkbrauwen.

Het is een natuurlijk feit dat naarmate we een jaartje ouder worden, we af te rekenen krijgen met haarverlies.  Bovendien verdwijnt de elasticiteit van het voorhoofd wat een invloed zal hebben op de vorm van de wenkbrauw.  Met behulp van enkele kleine ingrepen verlengen we zonder problemen je jeugdige look.  

Met behulp van een ‘trillend’ naaldje brengen we jouw natuurlijk pigmentkleur opnieuw in uw wenkbrauw. Bij Maxim’s maken we gebruik van de hairstroke – of waterschaduwtechniek.

Dankzij onze ervaring van meer dan 30 jaar en expertise bepalen we exact je juiste pigmentkleur.  Het opwaarderen van de wenkbrauwen geeft een ontspannen uitstraling aan het gelaat.

Permanente make-up lipcontour – lippenschaduw – lippen inkleuren.

Bij de lippen versterken we het contrast tussen het omliggende lippenweefsel en de huid errond.  
De eerste dagen na de behandeling krijg je een heel expressief resultaat.  De aangebrachte kleur heeft een donkere schijn. Na de eerste week zal dat al fel verlicht zijn en verschijnt uw natuurlijke kleur terug. Het is daarom mogelijk dat je bij de ogen en lippen één week na de behandeling een flauwe schaduw opmerkt.

Geen paniek, dat hoort bij het celvernieuwingsproces en komt opnieuw tevoorschijn.  De weken na de behandeling stabiliseert het pigment in uw huidskleur en blijven de pigmenten zichtbaar.

boek een afspraak

De eerste dagen na de behandeling is het verboden om:

  • De huid bloot te stellen aan de zonnebank.
  • Een sauna te nemen of te zwemmen.
  • Reinigingsproducten of cosmetica te gebruiken.
  • Korstjes die onstaan zijn door pigmentering te verwijderen.