Je tanden laten bleachen.
100% natuurlijk & cosmetisch

WHiTE is onschadelijk voor het tandglazuur. Geen pijn, geen gevoeligheid en geen peroxides.

Voor de behandeling van start gaat wordt eerst uw tandkleur bepaald aan de hand van de Shade Guide (kleurpallet tanden). Vervolgens krijgt u een WHiTE Finger Brush waarmee u gedurende 30 seconden uw tanden poetst (inclusief de groefjes in een op- en neerwaartse beweging).

Het mondstuk wordt door uw specialist gevuld met de gel en aan u overhandigd waarna gevraagd zal worden om het mondstuk in uw mond te plaatsen.

Hierna bekijken we of het mondstuk correct geplaatst is zodanig dat de gel zich  optimaal kan verspreiden. De veiligheidsbril zal u worden overhandigd en de lamp wordt ingeschakeld.

Na de behandeling van 20 minuten stopt de lamp automatisch. U mag uw mondstuk zelf uit de mond halen en de achtergebleven pasta uit de mond spoelen met water.

Maak een afspraak
Eerste Behandeling
€99
Opvolgbehandeling
€79
Na maximum 4 maanden
AKTIE
€70
Momenteel loopt er geen aktie

Good to know

  • Wacht tot 4 uur na de behandeling om iets te eten, te drinken of te roken.
  • De eerste 24u niet in aanraking komen met sterk gekleurde voeding of dranken. (dus geen koffie, thee, wijn, tomatensaus,… )

Bleachen met WHiTE ?

Het witter maken van de tanden gebeurt door de combinatie van de tandblekende WHiTE gel  en de lichtstralen van de WHiTE Lamp. De tandblekende componenten reinigen grondig het tandoppervlak en de combinatie van het koude LED licht in samenwerking van het infrarood licht zorgt ervoor dat zowel het oppervlak, als de groefjes in – en tussen de tanden een diepgaande reiniging ondergaan.

A perfect smile van WHiTE gegarandeerd.

Mogelijke oorzaken van de verkleuring:

  • Externe verkleuring van de tand (tabak, koffie, sauzen, thee, voeding).
  • Interne verkleuring van de tand (zachte fluorose of gekleurde tetracycline)
  • Genetische vergeling van de tanden.

De toestellen van WHITE zijn CE gecertificeerd.

Maak een afspraak